top of page
image0(1)_edited_edited_edited.png

Frisksauna

Opplev den unike gleden av vår selvbetjente flytende badstue langs den livlige bryggepromenaden i Moss. Våre badstuesesjoner, som varer i 2,5 timer, gir den perfekte muligheten for en flukt. Disse badstuesesjonene gir en mulighet til å slappe av, sosialisere med venner eller knytte nye bånd. Vitenskapelig bevist har regelmessig bruk av badstue og forfriskende isbad en betydelig innvirkning på velværet ditt, og øker energinivåene. Vi ser frem til å ha deg med oss i badstuen for en foryngende opplevelse snart!

 

 

Ved privat booking sjelvbetjening har du og dine venner (opptil 14 personer) tilgang til badstuen i 2,5 timer.

Det finnes et oppvarmet garderoberom der du kan oppbevare eiendelene dine. Ved finnes på badstuen.

Ved fellesbadstue sjelvbetjening deler man badstuen med andre gjester, man booker sin plass på forhånd. Det er plass til 14 gjester per seanse som varer i 2 timer. Det er ikke lov å drikke alkohol ved fellesbadstue

 

For å tenne badstuen: bruk opptenningsbriketter og fyrstikker, legg deretter 4 små vedkubber oppå, vent 5 minutter til veden brenner, og legg deretter større vedkubber på toppen. Sørg for at askebegeret er trukket ut når ovnsdøren er lukket; askebegeret fungerer også som luftventil, så hvis det presses inn når ovnsdøren er lukket, får ikke ilden nok luft til å brenne skikkelig. Du vil se at askebegeret kan beveges frem og tilbake omtrent 5 cm når ovnsdøren er lukket. Hvis askebegeret er fullt av aske, må du tømme det i fjorden.

 

Vennligst vis hensyn til de neste gjestene og avslutt økten din med nok tid til å skifte og rydde opp før neste gruppe ankommer. Ta med all søppel når du forlater stedet. Ta med eget badetøy, to håndklær (et å sitte på og et å tørke deg med) og rikelig med drikkevann. Det finnes ingen toaletter eller dusjer. Vennligst ikke ta med mat inn i badstuen.

bottom of page