top of page
IMG_5813.jpg

Kurbadstue
Verket på vintern og Alphabryggen under sommeren

Moss Kurbadstue er en flytende badstue. Dette er et prosjekt startet av badstueentusiaster som ønsker å framheve kystbyen Moss. Vi skal sørge for at vi kan ta en varm badstue og et forfriskende bad i fjorden, samt vise og nyte hvilken vakker beliggenhet byen har. Vi ønsker å spre badeglede og skape en ny møteplass i byen.

En flytende badstue vil forlenge badesesongen ved at innbyggerne kan nyte av fjorden året rundt.

På sommeren befinner vi oss på Alphabryggen på Jeløya,

Adresse: Værftsgata 5, 1511 Moss.

Under vinteren befinner seg Kurbadstuen på Verket Småbåthavn (Bernt Ankers gate, 1534 Moss). Parkering er tilgjengelig ved Verket scene. Å finne Verket Småbåthavn kan være litt utfordrende. Gå under jernbanesporet og ta deretter til høyre. Følg byggegjerdet i omtrent 50 meter. Den første veien til venstre leder til innkjørselen til havnen.

 

Vi anbefaler at du kommer 5 minutter før den bookede tiden din. Hvis du har problemer med å finne stedet, er du velkommen til å kontakte oss på 45765043.

 

Ved privat booking har du og dine venner (opptil 8 personer) tilgang til badstuen i 2 timer. Badstuen er allerede oppvarmet og varm når dere ankommer. Badstuverten vil gi dere informasjon om badstureglene. Det finnes et omkledningsrom i badstuen for å bytte klær og oppbevare dem. Vennligst merk at badstuen ikke har dusj eller toalett.

Ved fellesbadstue deler man badstuen med andre gjester, man booker sin plass på forhånd. Det er plass til 8 gjester per seanse som varer i 2 timer. Badstuen er varm når du kommer og badstuemester vil være tilstede. Det er ikke lov å drikke alkohol ved fellesbadstue

bottom of page